petak, 17. veljače 2012.

Zima i trudnoća

Zima donosi puno nelagoda za trudnoice! Trudnicama je još nezgodnije jer im je težište tijela pomaknuta najviše uslijed povećanih trbuščića i zakrivljene kralježnice, a najteže je kada je 7-8 ili 9 mjesec. Također su ligamenti i zglobovi oslabljeni zbog djelovanja raznih trudničkih hormona pa ste više izloženi ozljedama i nestabilniji ste u takvim trenutcima. Sada još više trebate paziti kako i kuda hodate, a možete utjecati  i na odabir obuće koja će vam pružiti bolju stabilnost, toplinu i što manje klizanja i izloženosti hladnoći. Nije vrijeme za štednju na nekim stvarima, mislite na svoju sigurnost i sigurnost djeteta. Uostalom, obuća će vam ostati i nakon trudnoće, svakako da ona nije jedna od onih stvari koje se mogu iskoristiti samo tih nekoliko mjeseci trudnoće. Budite toplo odjeveni, imajte uvijek kapu na glavi. Važno je da očuvate toplinu, a kroz glavu gubimo najveći dio nje. Imajte i rukavice kako vam ruke ne bi trebale biti uvijek u džepovima, radi što bolje ravnoteže ali i spremnosti ukoliko dođe do pada. Na nekim odjevnim predmetima poput elastičnih dolčevita ispod majica i vesta, možete uštedjeti poprilično novaca jer ih možete naći u drugim trgovinama po znatno povoljnijoj cijeni nego u specijaliziranim trudničkim, što svakako treba pripaziti. Važno je da pokrivaju cijeli trbuh i da su udobne za vas i vašu bebu. Sličnu uštedu možete ostvariti i na čarapama, pa čak i nekim širokim debelim vestama i drugim stvarima. I široki kaputi, koje ćete moći nositi i nakon trudnoće, mogu se naći u drugim trgovinama, ovisno o vašim potrebama. Ali najbitnije je da zaštitie sebe i vašu bebu od hladnoće, i tu morate biti jako oprezni.

Tarot proricanje

Tarot proricanje

Tarot i gledanje u budćnost

Tarot je poznata tehnika kako gledati u budućnost, ali služi i za proricanje drugih stvati. Imate puno razno raznih pitanja? Odgovore možete pornaći pomoću tarota, ili ti tarot majstora. Tarot majstora je vrlo malo u Hrvatskoj, ali ima nekolicina koji profesionalno čitaju i odgovaraju na vaša pitanja.

Kako funkcionira tarot?

Tarot čitanje se može provesti putem raznih pomagala i raznih tehnika, jedan od najpopularnijih jest proricanje putem tarot karata. Otvaranjem određenim redosljedom i čitanjem karata simbola i drugih bitnih elemenata, može saznati sve odgovore koje vas zanimaju. Svaka tehnika je posebna i mora biti izvedena na poseban način. Ne može svatko čitati iz karata, to znaju samo pojedicni, i oni koji imaju ono nešto u sebi, tako zvana moć čitanja i osiječaj za čitanje. Tarot je vrlo popularan u svijetu, i vrlo je često u upotrebi. Za razno razne probleme ili savjete se možete obaratiti tarot majstorima koji će vam pomoći u pronalažanju rješenja i odgovora na vaša pitanja pomoću ove mistične tehnike.